SEO оптимизацията на онлайн магазин е нужната стъпка, която ще превърне сайта ви от страхотен в успешен. Дори най-впечатляващите онлайн магазини не могат да разгърнат пълния си потенциал ако не са оптимизирани за търсачките. В ThinkDigital.BG предлагаме подробен пакет от услуги насочени специално върху оптимизацията на сайта.

Възползвайте се от услугите ни за:

  • Нови онлайн магазини, които сега стартартират дейността си и искат да получат най-голям тласък за топ класиране в търсачките пред конкурентите
  • Функциониращи онлайн магазини, които целят привличане на повече посетители и увеличение на продажбите
  • Онлайн магазини, които имат нужда от редизайн и цялостно преустройство. SEO оптимизацията ще бъде страхотен начин да дадете свеж старт на бранда и да разгърнете потенциала на онлайн магазина.

Професионално извършената SEO оптимизация включва комплекс от дейности, както on-page, таки и off-page.

Как ще ви бъдем полезни от ThinkDigital.BG? Екипът ни ще започне с анализ на моментното състояние на сайта. Услугите ни включват:

Качественият анализ ще послужи като основа върху изграждане на следващите фази от SEO оптимизация, а именно, създаване на съдържание, добавяне на мета заглавия и описания, изграждане на стратегии за изграждане на линкове и много други. Екипът ни има задълбочени познания в тази област и опит в сферата на SEO и дигателен маркетинг. С помощта на различни инструменти, в ThinkDigital.BG ще изпълним всечки стъпки по проучване и анализ на ключови думи за вашия бизнес.

On-page оптимизацията включва голямо разнообразие от особености и дейности, които са фокусирани върху премахване на грешки и неефективни елементи в сайта, техническо оптимизиране на съдържанието чрез имплементиране на ключовите думи по най-естествен и ефективен начин за SEO и за посетителите на сайта, промяна на мета описанията на изображенията, заглавията на страниците, подзаглавията и описанията на продуктите. В On-page оптимизацията се включват всички дейности свързани с подобряване на самия сайт. Екипът ни ще премахне счупени линкове, ще оптимизира качеството на изображенията, ще подобри навигацията, ще отстрани дублирано съдържание и елементи и много други.

Off-page оптимизацията е друг много важен елемент от цялостната SEO стратегия, която в ThinkDigital.BG ще реализираме за вашия онлайн магазин. Дейностите в тази насока са насочени към изграждане на репутация на сайта чрез свързването му с подходящи други сайтове работещи на подобна тематика, които са класирани на челни позиции в Google. Линк билдинг (link building) е подход, с който се постига споделяне на линк на вашия онлайн магазин от други сайтове с висока репутация в техните блогове, страници с новини и други.

Реализирането на тази стратегия изисква дълбоки познания и умения за качествен анализ на разнообразието от сайтове, за да се изберат най-подходящите от тях, с които да се осъществи връзка. Некачественото изпълнение на линк билдинг може не само да бъде неефективно за онлайн магазина, но дори да навреди в случай, че се споделят линкове със сайтове, които имат наказания и ниска репутация в Google. Това е още една причина да потърсите нашите специалисти, които са висококвалифицирани и с опит в сферата на всички аспекти на SEO оптимизация на онлайн магазин.

Потърсете ни сега, за да постигнете успехи възможно най-скоро.