Усещате ли, че е дошло времето за промяна и подобряване на вашия онлайн магазин? Искате ли да модернизирате визията и структурата на сайта? Интересувате ли се от нови по-надеждни начини за защита на онлайн магазина от хакерски атаки? Сега е моментът да дадете тласък на бизнеса си с подобрен и впечатляващ сайт. ThinkDigital.BG сме тук, за да ви помогнем във всяка стъпка в планът за редизайн на онлайн магазина.

Натрупаният опит в работата със сайта за електронна търговия ви дава добра идея за работещите функционалности и за слабостите на онлайн магазина, които искате да промените.

Започнете промяната като споделите с нас впечатленията и очакванията си за сайта – от дизайн до навигация и процес на управление. Нашият екип ще подготви индивидуален план с подходящи решения за набелязаните структури и елементи за промяна. След анализ на онлайн магазина ще ви дадем допълнителни идеи за подобряване, с които сайтът ви ще надмине конкурентите.

Редизайн на онлайн магазин най-често включва:

  • Промяна на дизайна на началната страница и всички елементи на сайта спрямо желанията на клиентите и брандинга на бизнеса, за да се постигне атрактивна визия и координация между цветове, шрифтове, послания и завършеност на концепцията за бранда
  • Подобряване на навигацията. Колкото по-лесно е за посетителите да се ориентират в сайта, толкова по-уверено ще пристъпват към поръчка. Организирането на категориите и продуктовите страници и добавянето на повече филтри и опции за ефективно и бързо търсене ще задоволят очакванията на посетителите на онлайн магазина и ще конвертират в продажби.
  • Професионално изглеждащ сайт – в ThinkDigital.BG ще постигнем по-атрактивен професионален вид на онлайн магазина, който ще спечели вниманието и доверието на бъдещите ви клиенти. Лекотата на работа без счупени линкове, нискокачествени изображения или лошо форматиран текст подсилват усещането, че работите перфектно и в най-малките детайли. Повече доверие ще се отрази в увеличаване на продажбите и привличане на лоялни клиенти.
  • Автоматизиране на процесите по управление на сайта където е възможно. Нашата цел е да ви осигурим максимално улеснение и ефективност в работата с онлайн магазина.
  • Промяна на структурата на продуктовите страници така, че да отговарят на идентичността на бранда и да бъдат с координирани изглед и функционалности една спрямо друга. Всяка продуктова страница ще бъде със свеж дизайн, оптимизирани изображения, форматиране на описанията и ревютата и представяне на характеристиките и спецификите на всеки продукт, за да осигури максимално информация на посетителите поднесена скоростно и ефективно.
  • Подобряване на скоростта. Бързината, с която се зареждат страниците е пряко свързана с желанието на посетителите да останат на сайта или бързината, с която ще преминат към друг сайт (най-често, конкурентен). Отстраняването на повредените елементи на сайта, оптимизирането на изображенията и промяната на дизайна ще направят онлайн магазина ви по-бърз от всякога. Пазаруването в обновеният онлайн магазин ще се случва бързо, неусетно и удовлетворяващо.

Освен редизайн на онлайн магазин имаме пълната готовност да ви предложим индивидуални решения за подобряване на сайта в различни аспекти. Искате ли да сайтът да се класира на челни позиции в търсачките?

В ThinkDigital има много какво да ви предложим, за да надминете конкурентите си и да постигате нови върхове в e-commerce.