Направете първата стъпка по пътя на успех в бизнеса – поръчайте професионално изработен уебсайт за вашата фирма, бранд или блог. В ThinkDigital.BG сме в пълна готовност да реализираме идеите ви и да задоволим очакванията ви за сайт, който ще изстреля бизнеса ви на по-високо ниво.

Професионално изработеният уебсайт ви дава значително предимство пред конкурентите независимо в кой бранш реализирате идеите си.

Какви са предимствата на сайтовете, които изработва нашият екип от ThinkDigital.BG?

Впечатляващ дизайнВпечатляващ дизайн, който представя бранда ви, привлича вниманието на клиентите ви, с изчистена визия без претрупване с излишни елементи, които са разсейващи за посетителите.

Оптимизирана структураОптимизирана структура и навигация на сайта и подредба на страниците за максимално улеснение на потенциалните ви клиенти, които търсят конкретна информация за услуги, продукти или отговор на въпрос.

Responsive дизайн на сайта и бързина на зарежданеРиспонсив дизайн на сайта и бързина на зареждане. Скоростта на зареждане на страниците е сред най-важните фактори, които ще задържат посетителите на сайта и ще помогне за конвертиране в продажби. Сайтът, изработен от нас е оптимизиран за различни браузъри и устройства, включително смартфони, таблети и други.

On-Page оптимизацияOn-Page оптимизация – сайтовете, които изработваме в ThinkDgital.BG са оптимизирани за посетителите и за търсачките. Екипът ни ще извърши On-Page оптимизация с подходящи и работещи мета описания и заглавия на страниците, както и описания на изображенията и т. н.

Лесен за работа административен панелЛесен за работа административен панел – за нас е важно да осигурим на клиентите си достъпен и лесен контрол върху всички елементи на сайта, които се управляват лесно дори и от хора без опит в тази сфера. Сайтовете, които изработваме от ThinkDigital.BG се управляват с лекота и притежават всички функционалности, елементи и специфики, от които се нуждае бизнесът ви. Разчитайте на нас да ви помогнем с инструкции как да работите със сайта и да отговорим на всичките ви въпроси, свързани с дейността му.

Предпазване на сайта от хакерски атаки и повреди от злонамерен софтуерПредпазване на сайта от хакерски атаки и повреди от злонамерен софтуер – освен модерна визия, отлична функционалност, оптимизация и риспонсив дизайн, вашият уебсайт получава и високо ниво на защита от хакери и вируси, когато сайтът е създаден от екипа ни в ThinkDigital.BG. Защитата на сайта е от съществено значение за непрекъсната работа и просперитет на бизнеса. Хакерските атаки могат да причинят значителни проблеми и дори продължителни прекъсвания в работата на сайта.. Нашият екип поставя осигуряването на максимална защита на уебсайта ви като приоритет, за да имате спокойствието да насочите вниманието и енергията към реализиране на идеите си вместо да се притеснявате за тези проблеми.

Уникални елементи, характеристики и функционалностУникални елементи, характеристики и функционалност, които да отговарят на специфичните нужди на вашия бизнес. В ThinkDigital.BG подхождаме с индивидуален подход към всеки проект. Споделете идеите си, изразете очакванията си и заедно с нашият екип ще работим в осъществяването им.

Техническа поддръжкаТехническа поддръжка и базов тренинг по управление на административния панел. Екипът на ThinkDigital.BG ще положи всички усилия, за да осигури плавната работа на уебсайта, създаден от нас.

Създаване на мултиезичен уебсайтСъздаване на мултиезичен уебсайт – В зависимост от характеристиките на желания уебсайт, екипът ни има възможност да създаде различни версии на сайта, в който клиентите ще попълнят съдържанието на предпочитаните езици, а посетителите ще се възползват от пълната функционалност на елементите и страниците независимо коя версия разглеждат.

Готови ли сте да получите най-страхотния сайт за вашия бизнес? Това е точният момент. Изпратете ни запитване, а ние ще се свържем с вас, за да работим заедно за постигане на всичките ви цели.