Направете първата стъпка по пътя на успех в бизнеса – поръчайте професионално изработен уебсайт за вашата фирма, бранд или блог. В ThinkDigital.BG сме в пълна готовност да реализираме идеите ви и да задоволим очакванията ви за сайт, който ще изстреля бизнеса ви на по-високо ниво.

Професионално изработеният уебсайт ви дава значително предимство пред конкурентите независимо в кой бранш реализирате идеите си.

Какви са предимствата на сайтовете, които изработва нашият екип от ThinkDigital.BG?

Впечатляващ дизайн, който представя бранда ви, привлича вниманието на клиентите ви, с изчистена визия без претрупване с излишни елементи, които са разсейващи за посетителите.

Оптимизирана структура и навигация на сайта и подредба на страниците за максимално улеснение на потенциалните ви клиенти, които търсят конкретна информация за услуги, продукти или отговор на въпрос.

Риспонсив дизайн на сайта и бързина на зареждане. Скоростта на зареждане на страниците е сред най-важните фактори, които ще задържат посетителите на сайта и ще помогне за конвертиране в продажби. Сайтът, изработен от нас е оптимизиран за различни браузъри и устройства, включително смартфони, таблети и други.

On-Page оптимизация – сайтовете, които изработваме в ThinkDgital.BG са оптимизирани за посетителите и за търсачките. Екипът ни ще извърши On-Page оптимизация с подходящи и работещи мета описания и заглавия на страниците, както и описания на изображенията и т. н.

Лесен за работа административен панел – за нас е важно да осигурим на клиентите си достъпен и лесен контрол върху всички елементи на сайта, които се управляват лесно дори и от хора без опит в тази сфера. Сайтовете, които изработваме от ThinkDigital.BG се управляват с лекота и притежават всички функционалности, елементи и специфики, от които се нуждае бизнесът ви. Разчитайте на нас да ви помогнем с инструкции как да работите със сайта и да отговорим на всичките ви въпроси, свързани с дейността му.

Предпазване на сайта от хакерски атаки и повреди от злонамерен софтуер – освен модерна визия, отлична функционалност, оптимизация и риспонсив дизайн, вашият уебсайт получава и високо ниво на защита от хакери и вируси, когато сайтът е създаден от екипа ни в ThinkDigital.BG. Защитата на сайта е от съществено значение за непрекъсната работа и просперитет на бизнеса. Хакерските атаки могат да причинят значителни проблеми и дори продължителни прекъсвания в работата на сайта.. Нашият екип поставя осигуряването на максимална защита на уебсайта ви като приоритет, за да имате спокойствието да насочите вниманието и енергията към реализиране на идеите си вместо да се притеснявате за тези проблеми.

Уникални елементи, характеристики и функционалност, които да отговарят на специфичните нужди на вашия бизнес. В ThinkDigital.BG подхождаме с индивидуален подход към всеки проект. Споделете идеите си, изразете очакванията си и заедно с нашият екип ще работим в осъществяването им.

Техническа поддръжка и базов тренинг по управление на административния панел. Екипът на ThinkDigital.BG ще положи всички усилия, за да осигури плавната работа на уебсайта, създаден от нас.

Създаване на мултиезичен уебсайт – В зависимост от характеристиките на желания уебсайт, екипът ни има възможност да създаде различни версии на сайта, в който клиентите ще попълнят съдържанието на предпочитаните езици, а посетителите ще се възползват от пълната функционалност на елементите и страниците независимо коя версия разглеждат.

Готови ли сте да получите най-страхотния сайт за вашия бизнес? Това е точният момент. Изпратете ни запитване, а ние ще се свържем с вас, за да работим заедно за постигане на всичките ви цели.