Вълнувате се от идеята да разработите собствен онлайн магазин, но все още не сте открили точния екип, който ще ви помогне да превърнете мечтата си в реалност? Няма нужда да търсите повече. В ThinkDigital.BG ще работим неспирно докато вашият онлайн магазин е реалност такъв, какъвто си го представяте.

Кои са основните характеристики на печелившия онлайн магазин?

Впечатляващ, въздействащ и запомнящ се дизайн.

Навигация, с която посетителите на сайта ще достигат до всичко интересно с един клик на мишката. Страхотна структура от категории и продуктови страници, които са организирани по най-практичен начин за бърз достъп и подканяне към покупка.

Бързина, с която пазаруването от сайта ще е истинско удоволствие.

Риспонсив дизайн, който ще гарантира перфектната визия и функционалност на онлайн магазина при сърфиране с разнообразни браузъри и устройства, включително смартфони.

Богат набор от функционалности, които допълнително ще увеличат удовлетворението на клиентите ви при пазаруване от вашия онлайн магазин. Например, поддържане на възможност за използване на различни начини за разплащане, споделяне на продуктите в социалните мрежи, добавяне на продукти в секция „Любими“, различни опции за доставка, споделяне на ревюта и много други.

Улеснен процес за поръчка и плащане. Възможност за осъществяване на поръчка както чрез създаване на профил, така и без регистрация.

Онлайн магазинът, който ще получите от ThinkDigital.BG е оптимизиран и лесен за работа не само за посетителите, но основно за Вас, екипът, който ще го управлява. Всички процеси, свързани с ефективната и успешна работа на сайта ще бъдат максимално улеснени и бързи, за да използвате времето си върху обмисляне на нови идеи и стратегии вместо в ежедневни операции.

Кои са част от предимствата на онлайн магазин от ThinkDigital.BG?

 • Бърза и лесна възможност за създаване на backup на базата данни.
 • Практичен интерфейс на админ панела за бърз достъп и редактиране на различни елементи и секции в сайта. Възможност за създаване на многобройни профили с различен достъп до функциите.
 • Поддържане на многобройни категории и подкатегории. Филтри за практично и селектирано търсене.
 • Добавяне на разнообразие от характеристики на продуктите.
 • Блог секция в сайта, която ще помогне за допълнителното SEO оптимизиране на онлайн магазина в търсачките.
 • Продуктови страници, които са лесни за създаване, коригиране и разширяване. Оптимизирано бързо управление на наличност на продуктите. Възможност да добавяне на варианти.
 • Провеждане на разпродажби и намаления, които ще са ясно видими и достъпни на сайта.
 • Опции за лесно редактиране на изображения и снимки и генериране на мета описания
 • Поддържане на различни езици
 • Експорт на репорти в различни формати – CSV, XML, Excel
 • Проследяване на посещенията и времето, което посетителите прекарват на сайта и действията им.
 • Интеграция с разнообразие от инструменти, като Google Ads, Facebook Pixel, Google Analytics, Google Search Console и други.
 • Бърз и атрактивен уебсайт.В ThinkDigital.BG ще създадем най-добрата база за вашия e-commerce бизнес. Получавате онлайн магазин, който се управлява с лекота, работи с много добра защита от атаки и предоставя на бъдещите ви клиенти истинско приятно преживяване от пазаруването от сайта.Готови ли сте заедно да превърнем идеите ви в успешен бизнес? Свържете се с нас сега на посочените контакти и преди да усетите, клиентите ви ще завършват покупки от новия ви онлайн магазин.